Vangslia, foto, Ludvig Killingberg.jpg

Åpningstider 21/22

SESONGKORTKAMPANJEN 2021:
Billettluken i Vangslia er åpen lørdag 9. og søndag 10. oktober fra kl 10 - 16 begge dager.

SESONGEN 2021/2022

Oppdal Skisenter har som mål å åpne skisenteret hver sesong i midten av november. Noen år kan det bli tidligere åpning og andre sesonger kan det bli litt senere. Åpning av skisenteret er væravhengig, snø og temperaturer er avgjørende for om det er mulig å åpne for skikjøring. Når skisenteret skal åpne er det en forutsetning at anlegget/anleggene har den sikkerheten som kreves for sikker skikjøring.

Vangslia: 

Planlagt åpning lørdag 20. november 2021. Vangslia holder åpent alle dager fra sesongstart til sesong slutt som i år er satt til den 24. april 2022. Forutsetningen for dette er selvsagt at vi har snøforhold til å holde åpent.

Hovden og Stølen:

I Hovden og Stølen har vi som mål og legge til rette for skikjøring i julen og i weekender frem til vinterferien. Fra vinterferien til og med påske vi det være daglig drift.

Ådalen:

I Ådalen er vi 100% avhengig av natursnø. Ådalen vil settes i drift så snart det vil være mulig og samkjøres med driften av de andre delene av Oppdal Skisenter.

Anleggene kan bli stengt på kort varsel som følge av vær, føre og vind. Deler av anleggene kan også bli holdt stengt som følge av snøproduksjon.