Covid-19

Til alle skientusiaster og gjester av Oppdal Skisenter. Endelig er skisesongen er i gang. Siden mars har vi fulgt smittevernstiltakene og rådene fra FHI nøye. Vi har tett dialog med kommuneoverlege, og gjør nødvendige tiltak slik at du kan få en fin og trygg opplevelse sammen med oss i vinter. Ingen vet helt sikkert hvordan den kommende sesongen blir. Uansett blir det vinter og vi ønsker å dele den med deg. Nedenfor finner du noen hovedregler for sesongen. 

 

Fire forhåndsregler vi alle må følge: 

  1. Hold minst en meters avstand til andre

  2. Vask eller sprit hendene ofte

  3. Nys og host i albuekroken

  4. Kom frisk på ski, hold deg hjemme dersom du er syk 

 

Heis- og køsystem 

Alle gjester og ansatte skal holde minst en meters avstand fra hverandre. 

 

Når du står i heiskø, sitter i stolheisen eller tar t-kroken kan du sitte/stå sammen med din familie, nære venner eller medlemmer av din kohort. Vi ber om at alle gjester bruker votter eller hansker når de befinner seg på våre heiser. 

 

Gjester som ikke er en del av samme familie/gruppe/kohort må stå alene på t-kroken eller sitte på annethvert stolsete når de tar en av våre skiheiser.

 

Boblene på stolheisen i  Vangsliekspressen må være åpen. 

 

Skipass 

Du kan kjøpe skipass i vår nettbutikk eller ved ett av våre billettkontorer. I våre billettkontor gjelder også minimum 1 meters avstanden. Våre billettkontor finner du ved dalstasjonene i Vangslia, Hovden og Stølen. Vi ønsker at våre gjester betaler kontaktløst med kort under besøket og unngå bruk av kontanter.

 

Sesongkort 

For deg som kjøper sesongkort hos oss gir vi garanti for refusjon dersom anlegget må stenge ned større deler av sesongen grunnet Covid-19. Følgende refusjonsordning gjelder for sesongen 20/21:

Merk: Refusjonsordningen for eventuelle tilbakebetalinger gjelder fra vi åpner skisenteret, altså ikke fra når du tar i bruk sesongkortet. Refusjonsordningen gjelder kun ved stenging grunnet Covid-19.

 

Mat og drikke 

Våre spisesteder følger til enhver tid gjeldene retningslinjer fra Helsedirektoratet. Alle bord vil være riktig plassert i henhold til smittevernsreglementet og vi har gode rutiner for rengjøring. Vær forberedt på at organiseringen på spisestedene kan være litt annerledes enn hva den har vært tidligere. Vi ønsker at våre gjester betaler kontaktløst med kort under besøket og unngå bruk av kontanter. Medbrakt mat og drikke vil ikke være tillatt på våre spisesteder denne sesongen, dette på grunn av smittefare og opprydding av medbrakt mat

 

 

Skiskole 

Foruten om de fire forhåndsreglene vi alle må følge, vil skiskolen blir gjennomført ganske likt som vanlig. Vi oppfordrer alle som ønsker skiskole om å bestille dette på forhånd. 

Kontakt oss

Tlf: +47 72 40 44 80

E-post: post@oppdalskisenter.no

Servicesenter Vangslia

Kjerkvegen 112, 7340 Oppdal​

  • Facebook - svarte sirkelen
  • Svart Instagram Ikon

Oppdal Skisenter © 2021