top of page

Covid-19 (2021)

Til alle skientusiaster og gjester av Oppdal Skisenter. Vi har hatt to annerledes-sesonger preget av pandemien. Vi har hatt et sterkt fokus på smittevernstiltak og god tilrettelegging slik at du trykt har kunnet komme til oss. Vi fortsetter å følge situasjonen og gjør det vi må for å tilrettelegge for nok en fin sesong for deg og andre skiglade. 

Vi har opparbeidet oss gode erfaringer og rutiner for å ivareta din trygghet i skianlegget. Så langt har det gått fint og vi har ikke hatt noen spreding av covid-19 i tilknytning til driften av Oppdal Skisenter. I skisenteret har vi stor plass, flere serveringssteder og mange heisområder som dere alle kan boltre dere i. Vi oppfordrer dere alle til å holde avstand til andre gjester og ansatte når dere beveger dere rundt i vårt skianlegg. 

 

Vi følger lokale og nasjonale smittevernstiltak og rådene både fra FHI og skiheisforeningen i vår daglige drift av skianlegget. Du er selv ansvarlig for å sette deg inn i gjeldene anbefalinger. 

Forhåndsregler vi oppfordrer deg til å følge: 

  1. Hold avstand til andre

  2. Vask eller sprit hendene ofte

  3. Nys og host i albuekroken

  4. Kom frisk på ski, hold deg hjemme dersom du er syk 

  5. Vis god køkultur og følg våre køanordninger

Sesongkort 

For deg som kjøper sesongkort hos oss gir vi garanti for refusjon dersom anlegget må stenge ned større deler av sesongen grunnet Covid-19. Følgende refusjonsordning gjelder for sesongen 21/22:

Refusjonsordning.png

Merk: Refusjonsordningen for eventuelle tilbakebetalinger gjelder fra vi åpner skisenteret, altså ikke fra når du tar i bruk sesongkortet. Refusjonsordningen gjelder kun ved stenging grunnet Covid-19.

 

Mat og drikke 

Våre spisesteder følger til enhver tid gjeldene retningslinjer fra Helsedirektoratet. Alle bord vil være riktig plassert i henhold til smittevernsreglementet og vi har gode rutiner for rengjøring. Vær forberedt på at organiseringen på spisestedene kan være litt annerledes enn hva den har vært tidligere. Vi ønsker at våre gjester betaler kontaktløst med kort under besøket og unngå bruk av kontanter. 

bottom of page