top of page

Åpent i Vangslia alle dager


Lørdag 4. desember åpnet vi skisenteret for sesongen. Vi holder åpent i Vangslia alle dager fra kl. 10:00 til 16:00.


Til helgen vil Vangsliekspressen være i drift og det vil være mulig å kjøre på ski i Solheisløypa og i Utforløypa samt at vi vil sette opp noen railer for "kidsa" i den nederste delen av Midtløypa ved Tussebua.Foreløpig er det ingen natursnø i sikte så snøkanonene går fremdeles for fullt. Frem mot neste helg har vi som mål å åpne Pomaløypa, T-krokheiser, Barneheis, Barnebakke og Midtløypa.


Heiskort: Som vi er kjent med er det nå kommet nye retningslinjer fra myndighetene i forbindelse med corona, så vi oppfordrer alle som skal ha heiskort om å kjøpe dette ONLINE. Om dette ikke er mulig får dere hjelp på våre billettkontorer oppe i Vangslia eller ved påstigningen til stolheisen.


Vis god køkultur, hold god avstand til andre og bli hjemme om du ikke er frisk!


OBS! det er lite snø utenfor de preparerte nedfarter. All skikjøring utenfor preparerte nedfarter foregår på eget ansvar.


OBS! Mange snøkanoner i produksjon - Forbundet med FARE! Hold avstand!


I Stølen har vi produsert store mengder med snø og det jobbes med å fordele snøen utover i løypene og inn mot heistraseer. Vi mangler enda litt snø før vi er i mål. Det kommer et væromslag med plussgrader til uka men vi er i god rute til å få på plass et komplett anlegg med World Cup bakke, Barnebakke og Ekerenget til åpning den 24. desember.


Comments


bottom of page