top of page

Gode værutsikter for helgen

Etter mange uker med uvær i fjellet ser det endelig ut som vi skal få en fin skihelg med nysnø, flotte forhold og utsikter for godt vær der solen titter frem.


Vangslia, Hovden og Stølen holder åpent med forbindelsesløyper begge veier. Sletvoldheisen er åpen mellom kl. 10:00 og 11:00 lørdag og søndag så gjester fra området rundt Sletvold kommer inn i anlegget uten å måtte bruke bil.

I Ådalen vil Tverrheisen gå som transportheis, mens selve Ådalsheisen fortsatt er ute av drift pga uværet i januar. Vi håper å få denne i gang til neste helg.


HOVDEN - Når det gjelder Hovden er dette anlegget nå gjort klart for at det skal kjøres Europacup renn i super G og storslalåm over neste helg. Hovden er "balket". Med dette menes at hele hovedtraseen i Hovden er oversprøytet med vann så det er mye is i nedfarten. For de av dere som er gode på ski er det bare å ta turen hit. For dem som ikke er like flinke som superalpinisten er det helt greit å bruke heisen i Hovden som en samkjøringsheis men vær OBS om dere ønsker å ta hovedløypa ned.


Covid - Koronaen sprer seg nå veldig raskt. Vi har fått litt smitte inn i blant oss men håper å holde heisene åpne som normalt. Vi ber dere om å holde god avstand og vise god køkultur i våre heiser. Når det gjelder kjøp av skipass ønsker vi nå spesielt at dere skal kjøpe heiskort ONLINE for at vi skal få færrest mulig kontaktpunkt mellom våre gjester og oss selv.


Ha en flott skihelg i Oppdal - det er lenge siden vi har hatt så mye snø som nå :-)

Comments


bottom of page