top of page

Heisåpning til toppen av Vangshøa


I morgen blir en gledens dag for alle med hjertet i Oppdal. I morgen kl 10.00 blir våre første gjester fraktet til toppen av Vangshøa med vår nye stolheis. Dere kan vente dere en opplevelse av de sjeldne, en flott heistur med en fantastisk utsikt over Oppdal og fjellheimen samt en herlig skitur ned igjen. Turen til toppen tar ca. 8 minutter. Det vil være valgfritt om du som gjest ønsker å hoppe av heisen på mellomstasjonen eller om du vil ta heisen hele veien til toppen. Fra toppen vil det bli gjort klart en nedfart som fører dere inn i henget i Vangslia eller langs veien under stolheisen tilbake til mellomstasjonen.


OBS! det er lite snø utenfor åpne og preparerte nedfarter. All skikjøring utenfor preparerte nedfarter medfører fare og foregår på eget ansvar !

Litt informasjon om hvordan dere som gjester skal plassere dere på stolene ved påstigning i bunnen på stolheisen.


For at avstigning på mellomstasjonen skal fungere så godt som mulig er det viktig at dere som gjester plasserer dere riktig før dere går på stolheisen.


Til Toppen: Dersom dere ønsker å sitte på stolheisen hele veien til toppen er det viktig at dere plasserer dere til høyre i stolsetet.

(se skilt ved påstigningen)


Til Mellomstasjonen: Dersom dere ønsker å sitte på heisen til mellomstasjonen er det viktig at dere plasserer dere til venstre i stolsetet. (se skilt ved påstigningen)


Ha en strålende skidag i Oppdal


Noen bilder av Norges "råeste" stolheis; 2170 meter lang og en høydeforskjell på 630 meter.


Comments


bottom of page