top of page

Hele skisenteret åpner igjen til helgen

I løpet av de siste ukene har det kommet store mengder med snø i Oppdal. Vi kunne ikke bare la snøen ligge og være til liten nytte for oss alle som er glad i å stå på ski. Vi jobber i disse timer med å preparere snøen ned slik at vi skal få flotte skibakker til helgen. Vi inviterer til skikjøring i Stølen, Ådalen og i Vangslia. Forbindelsesløypene mellom disse anleggene vil være åpne. Når det gjelder Hovden vil det bli mulig å ta Hovdenekspressen fra kl 1100 og ut dagen både lørdag og søndag. Topprestauranten The Hill er åpen fra kl 1100. Nedfarten i Hovden vil være stengt på lørdag som følge av klargjøring til siste NM renn søndag. Årsaken til dette er de strenge smitteverntiltakene som er lagt rundt NM arrangementet.


Heis til Vangshøa

Vi hadde store planer om å komme raskt og godt i gang med snøbrøyting og klargjøring for bygging av heisetappe 2 som går videre opp til toppen av Vangshøa. Vi startet på jobben rett etter påske - så kom snøen - større og større mengder og vi måtte gjøre klart for å skyte ut snøfonner flere ganger for å sikre anlegget og løypenettet. Etterhvert skjønte vi at det ble umulig for oss å jobbe mot værgudene så nå gjøres det klart for skikjøring også i Vangslia. Vi har fått mye nysnø og det blir sol og flott i Oppdal til helgen.


NM i Hovden

I Hovden er det gjort klart for NM i alpint. I forbindelse med dette arrangementet er det gjort strenge tiltak i forbindelse med smittespredning av Covid 19 for at Oppdal Idrettslag Alpint i det hele tatt skulle få lov til å arrangere et NM. I dette ligger det at Hovden kun er åpen for alpinister som skal delta under norgesmesterskapet. Dette er besluttet og bestemt av FHI og kommuneoverlegen i Oppdal. Vi håper på forståelse for dette og at alle som skal på ski i Oppdal nå til helgen kjører på ski i Stølen, Vangslia og i Ådalen.


Videre åpning av skisenteret

Fra og med neste uke vil skisenteret være lukket den første delen av uken men om vi fortsatt har gode snøforhold vil vi åpne for en langhelg med skikjøring neste fredag, lørdag og søndag.

Velkommen på ski i Oppdal


コメント


bottom of page