top of page

Helgen 9 og 10 mars - Sol og flott vær begge dager
Heiskort/Skipass

Alle heiskort kan kjøpes online HER eller de kan kjøpes på våre billettkontorer eller billettautomater i Stølen, Hovden og Vangslia. For at du/dere skal unngå billettkø når dere kommer i skisenteret kjøp ditt heiskort online kvelden i forveien eller noen timer før du kommer i anlegget. Hold Keycardet klart i hånden og gå gjennom vendekorset sakte og rolig ved første passering - Ditt heiskort blir da oppdatert. Tips - Ikke ha flere keycard i lommene.


Vangslia: I Vangslia holder vi åpent Vangsliekspressen, Håkerekspressen, T-krok heiser, Barneheis og Barnebåndet. Samtlige løyper er åpne og vi har en stor terrengpark. Paralellslalåmløype i Pomaløypa står klar til enkel konkurranse for alle våre gjester hver dag.


Hovden: Stolheisen i Hovden bringer deg til toppen av Skjørstadhovden og er en liten nøkkel i samkjøringene mellom anleggene. Her ligger vår mest utfordrende løype med mye terreng og store variasjoner i vanskelighetsgrad. På toppen av Hovden ligger restauranten The Hill med utsikt over heile Bygda!


Stølen: Stølen er familieanlegget for de som har de aller minste barna. Her har vi barnebakke med barneløype, kuler og staup samt en liten terrengpark i Ekerenget. For de som er litt eldre har vi flotte nedfarter på begge sider av T-krok heisene med varierte løyper og god skikjøring. På toppen av Stølen har vi en variert og enkel turistløype og en overfart til Ådalen. Selftimeren i World cup løypa blir gjort klar alle dager.


Ådalen: Ådalsheisen og Tverrheisen er åpne med gode skiforhold og muligheter for å kjøre både i preparerte og upreparerte nedfarter.


Sletvoldheisen: Sletvoldheisen er en forbindelsesheis som holdes åpent alle dager fra kl 10:00 til kl 11:30 for å få gjestene som har tilhold i området rundt Sletvold inn i løypenettet.


Aktiviteter


Barneløype i barneanleggene i Stølen og i Vangslia.

Minipark i Stølen.

Selftimer i World cup løypa i Stølen.

Paralellslalåm i pomaløypa, Vangslia.

Stor park i utforløypa.


Velkommen til en solrik og flott skihelg i Oppdal


Comments


bottom of page