top of page

Jul i Oppdal Skisenter

Da kan vi glede oss over at det muligens kommer litt nysnø på Oppdal til jul.


Fra den 24. desember vil vi holde åpent i Vangslia og i Stølen. Hovden må dessverre holdes stengt da vi ikke har nok snø til å holde åpent.


I Stølen vil det være åpent i Barnebakken og i World Cup Løypa. Ekerenget åpner den 29.12.I Vangslia er det åpent i Pomaløypa, Barnebakken, Midtløypa, Utforløypa og Solheisløypa.


Skikjøring utenfor åpne løyper er forbundet med farer og skjer på eget ansvar!

Løypetavlene i dalstasjonsområdene viser hvilke heiser og nedfarter som er åpne.


Covid 19 - Til alle våre gjester - Husk å holde god avstand og følg våre smittevernregler. Det kommer helt sikkert til å bli mange skigjester i bakkene og vi oppfordrer alle til å passe på både når de er i heiskøene og når de skal besøke en av våre heiskroer.


På stolheisen kan personer fra samme familie, gruppe, kohort sitte sammen på heisen som vanlig. Dersom det er fremmede som sitter sammen i stolheisen skal det være et ledig stolsete mellom de som sitter sammen i heisen. Vindboblene på stolene skal som utgangspunkt være åpne på heisturen opp til toppen.


På T-krok heiser kan personer fra samme familie, gruppe, kohort stå sammen på T-kroken. Fremmede skal ikke stå sammen på samme T-krok, fremmede skal kjøre på heisen hver for seg.


Vi ønsker dere alle en riktig God Jul og noen fine dager på ski!
Comentarios


bottom of page