top of page

Mulig nysnø og sol lørdag

Da nærmer vi oss en ny skihelg. Det meldes nysnø i løpet av natten så vi håper på litt pudderføre og sol gjennom lørdagen. Søndag er det usikre værmeldinger med skyer og vind.

Alle heiser unntatt Håkerekspressen er planlagt å holdes åpne til helgen. Søndag kan det bli stengte heiser i høyden pga sterk vind.


Følg med på værmeldingen og og løypetavler gjennom helgen.


Oppdal Camp arrangerer Junior Freeride i Ådalen på lørdag.

Oppdal Junior Freeride er en del av Norgescupen i år og vi håper at vi igjen blir vitne til fantastiske prestasjoner i fjellet.

Kom gjerne forbi å se på de blivende frikjøringsmesterne. Første klassen er planlagt å starte rundt kl 11:30 og hele konkurransen kommer til å ta cirka 3 timer.Online booking av skipass - for å unngå kø i billettluken - kjøp ditt heiskort online.

Vi har gjort endringer på våre digitale løypekart, som er plassert i dalstasjonsområdene Vangslia, Hovden og Stølen, for å gjøre det enklere for våre gjester å følge med på åpne og stengte heiser og nedfarter i skisenteret. Denne informasjonen finner dere også på telefonen om dere logger dere inn på vår hjemmeside www.oppdalskisenter.no under fanen vær og føre. Om en heis eller nedfart skulle bli stengt vil det umiddelbart bli oppdatert både på løypetavlene og på våre hjemmesider.Ha en riktig flott skihelg her i Oppdal

Comments


bottom of page