top of page

Sesongkortkampanje 2020


Begynner du å glede deg til skisesongen? Det gjør vi!


Vi planlegger sesongåpning med Vangsliexspressen helgen 14.-15. november, med en gradvis åpning av flere løyper og heiser i Vangslia så snart dette er klart.


I Stølen jobber vi for å åpne et fullverdig produkt fra barnebakken og opp til Gråberget til julehelgen. Hovden ønsker vi også å åpne til jul. Her har vi noen usikre parametre som snø, kulde og vann for å komme i mål med et komplett Hovden. Forsinkelser kan komme, men anlegget vil bli åpnet så snart vi er i mål med snøproduksjon og preparering.


Løypene i fjellet, Ådalen og Sletvold vil bli klargjort for skikjøring så snart som mulig etter at hovedanleggene Vangslia, Stølen og Hovden er åpnet.


Kjøp ditt sesongkort nå og spar 1000 kr

Få 1.000,- i rabatt ved kjøp av sesongkort før søndag 11. oktober. Du kan kjøpe sesongkort i vår nettbutikk fra mandag 28. september til og med søndag 11. oktober.

Priser under sesongkortkampanjen:
Vi har studentrabatt på sesongkort gjennom hele sesongen til en pris på kr 5.200,-

KeyCard er obligatorisk for alle. Du kan bruke et KeyCard du har fra før, eller kjøpe nytt til kr 75,-.

Barn født i 2014 eller senere får gratis sesongkort som kan benyttes i følge med en voksen. Sesongkortet får du ved henvendelse i vårt billettkontor når skisesongen er i gang, barnet må møte opp sammen med en av sine foresatte.


Kjøp sesongkortet i vår nettbutikk

​Kjøp ditt sesongkort her: skipass.oppdalskisenter.no

Etter at du har bestilt ditt/dine sesongkort vil du motta en bekreftelse på e-post. Denne bekreftelsen vises frem i vårt servicebygg i Vangslia når du skal hente ut kortene. I god tid før heisåpning vil vi legge ut informasjon om når vi åpner og hvordan du kan hente ut ditt sesongkort.

 

Informasjon om COVID-19

For deg som kjøper sesongkort hos oss gir vi garanti for refusjon dersom anlegget må stenge ned større deler av sesongen grunnet Covid-19.

Følgende refusjonsordning gjelder for sesongen 20/21:
Merk: Refusjonsordningen for eventuelle tilbakebetalinger gjelder fra vi åpner skisenteret, altså ikke fra når du tar i bruk sesongkortet. Refusjonsordningen gjelder kun ved stenging grunnet Covid-19.


Angående refusjon av sesongkort for forrige sesong, 19/20:

Det vil ikke bli gitt refusjon eller rabatt på sesongkort solgt i fjor. Ifølge reglene som Alpinanleggenes Landsforening har utarbeidet, utløser det ingen refusjon dersom anlegget holdt åpent mer enn 2/3 av skisesongen. I fjor, på tross av at de seks siste ukene ble stengt, ble mer enn 2/3 av skisesongen gjennomført i Oppdal Skisenter.


 

VELKOMMEN TIL EN NY VINTERSESONG I OPPDAL SKISENTER!Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page