top of page

Sesongkortkampanjen 2022


Vinteren begynner å nærme seg og vi håper du gleder deg til en ny skisesong i Oppdal Skisenter. I fjor åpnet vi Vangsliekspressen til toppen av Vangshøa. Den nye stolheisen ble en stor suksess og vi fikk tidenes beste skisesong med mange gjester og massevis av nysnø gjennom hele vinteren.


Snart kan vi endelig ønske velkommen til en ny skisesong.


Årets sesongkortkampanje starter 3. oktober og avsluttes 16. oktober.


For alle som ønsker å sikre seg et sesongkort i Oppdal med kr. 1000,- i rabatt må årets sesongkort handles i vår nettbutikk i perioden mellom 3. oktober og 16. oktober.


Det vil også være mulig å kjøpe rabatterte sesongkort over disk på vårt billettkontor i Vangslia lørdag og søndag den 8. og 9. oktober fra kl. 10.00 til kl. 16.00.


Priser årets sesongkortkampanje


Sesongkortkampanje - Nyhet av året for familier med mer enn to ungdommer

Familier som kjøper sesongkort til mer enn to ungdommer (7-15 år) betaler kr 2.000,- per ekstra sesongkort for ungdom nr. 3 og nr. 4.


Tilbudet er som følgende under sesongkortkampanjen:

Familiepakke 1) 1 stk sesongkort voksen + 2 stk sesongkort ungdom kr. 13.650,-

Familiepakke 2) 2 stk sesongkort voksen + 2 stk sesongkort ungdom kr. 19.000,-

Videre kan man da velge opptil 2 ungdommer til kr 2.000,- ekstra i hver pakke.


Familiepakkene betinger at samtlige familiemedlemmer bor i èn og samme husstand. Slektninger o.l. aksepteres ikke som familiemedlemmer (se betingelser ved kjøp).


Slik kjøper du sesongkort i nettbutikken:

1. Opprett bruker/logg inn på din bruker

2. Velg de/det kortet du ønsker å kjøpe

3. Kjøp nytt, lad opp eller registrer eksisterende keycard til de som skal i bakken

4. Klikk på «kjøp» (Husk: kontroller at riktige kort, navn og bilde er valgt)

5. Gå videre til betaling


Dersom det er første gangen du handler skipass i nettbutikken må du registrere navn og fødselsdato samt laste opp et bilde av vedkommende som skal ha/bruke kortet.


Alle må ha keycard, Dersom du ikke har keycardene tilgjengelige når du skal gjennomføre kjøpet må du kjøpe nye keycard for å få registrert kjøpet.Sesongåpning


Det nærmer seg vinter og vi vil snart ønske velkommen til en ny skisesong.

Vi har som mål å åpne den første heisen i Vangslia lørdag den 19. november. Flere heiser vil etterhvert åpne så snart som nedfarter og heistraseer blir klare for drift.

Hovden og Stølen åpner til julehelgen om anleggene blir klar for åpning.Vi gleder oss til sesongåpning og håper også i år på mye pudder - Velkommen til OppdalComments


bottom of page