top of page

Snørik skihelg i OppdalEkstremværet Gydas besøk i Oppdal har gitt oss regn og deretter kjærkommen snø. Kombinert med sterk vind i fjellet er det nå stor snøskredfare i hele området rundt Oppdal.


I helga blir det åpent i Vangslia og Stølen. I Vangslia blir det åpent opp til skoggrensa med Barneheis og Vangsliekspressen. Det vil kanskje bli en mulighet for T-krok til topps hvis værforholdene roer seg. Alt avhenger av om vinden løyer og vi får mulighet til å klargjøre heiser til topps. I Stølen blir det åpent opp til Gråberget. Ekstremværet har ført til mye ising på våre heiser, noe bildene viser. Det gjenstår mye jobb for å få alle våre heiser klare for drift, en jobb vi ikke får sluttført før været har roet seg i de øvre områdene av skisenteret.


Åpning av Hovden samt Fjellheisen i Stølen denne helga er derfor ikke mulig under rådende forhold. Dette må utsettes til neste helg. Vi holder fokus på å få til fine skiforhold i de nedre områdene i Vangslia og Stølen. Velkommen til ei skihelg i løssnøen.


OBS! Vi gjør dere alle oppmerksom på at det er stor snøskredfare utenfor preparerte nedfarter.


Slik ser det ut på våre heiser etter Gyda - opp til 20 cm med is


Velkommen til en snørik skihelg i Oppdal
Comentários


bottom of page