top of page

Skisenteret stengt i kveld pga vind og uvær

Vi er dessverre nødt til å holde skisenteret stengt i dag pga skredfare, sterk vind og dårlig sikt. Alle dager har vi som mål å åpne skisenteret. Tidlig om morgen når vi starter med klargjøring og preparering når det er uvær er det alltid vanskelige forhold. Vi vet av erfaring at når klokken nærmer seg 10 kan vi få en endring av været som kan gjøre det mulig å åpne heisene. Dette skjedde ikke i dag!

Været kan vi dessverre ikke gjøre noe med og det er vanskelig å si om skisenteret kan åpne før dagslyset kommer og vi får bedre oversikt.Vi har fått mye snø i skisenteret og det er vi enormt glad for. Tråkkemaskinene har jobbet både tidlig og sent gjennom hele uka for å utvide vårt skiheisprodukt.


Vi har klargjort samkjøringsløyper, Hovden, Fjellheisen samt at vi har jobbet med terrengparken i utforløypa som kommer til å åpne med noen nye elementer til helga.I skrivende stund vet vi ikke helt hva vi får til til helga men vi skal gjøre så godt vi kan med å åpne opp mest mulig av skisenteret. Vær og skredfare vil være avgjørende for hva vi får til.Kveldskjøring: Avlyst pga vind og uvær.


コメント


bottom of page