top of page

Sol, Snø og litt mere nysnø gjennom helgen


Alle heiser, nedfarter og løypeforbindelser mellom Vangslia, Hovden, Ådalen og Stølen er åpne. Vi har massevis av snø og flotte forhold i våre nedfarter.


Vi har gjort endringer på våre digitale løypekart, som er plassert i dalstasjonsområdene Vangslia, Hovden og Stølen, for å gjøre det enklere for våre gjester å følge med på åpne og stengte heiser og nedfarter i skisenteret. Denne informasjonen finner dere også på telefonen om dere logger dere inn på vår hjemmeside www.oppdalskisenter.no under fanen vær og føre. Om en heis eller nedfart skulle bli stengt vil det umiddelbart bli oppdatert både på løypetavlene og på våre hjemmesider.


Arrangement i Helgen: Lørdag vil det bli arrangert Erik Håker Cup i Hovden, søndag vil det samme arrangementet bli arrangert i utforløypa i Vangslia.


Værmeldingene for helgen er god, litt snø, litt sol og forholdsvis lite vind lørdag med vindøkning på søndag. Om det skulle blåse opp på toppene vil heiser komme til å bli stengt på kort varsel og det vil være fornuftig å holde seg i den delen av anlegget som man har parkert eller har hytte/leilighet i. Følg med på været og våre hjemmesider så er dere godt forberedt på en flott vinterhelg i Oppdal.


Online booking av skipass - for å unngå kø i billettluken - kjøp ditt heiskort online.

Kommentit


bottom of page