top of page

Vangslia - åpent hver dag fra kl. 10.00 til 16.00

Langheis, Barneheis og Vangsliekspressen åpen i helgen


OBS! OBS! Snøkanoner står i produksjon rundt i anlegget

Pomaløypa i dag

Lørdag 5. desember ble det åpning av skiheisene i Oppdal. Mange skiglade gjester møtte opp i hopetall og det ble en folksom åpningshelg i den nye ekspressheisen i Vangslia. Solen gløttet frem og det virket som de fleste gjestene hadde ei fin skihelg i bakken. Det var mange blide ansikter og mange hyggelige kommentarer på at skisenteret endelig var åpent igjen. Lørdagen ble det litt tett mellom skigjestene i dalstasjonsområdet men vi fikk etterhvert organisert køene og folket bedre til søndag.Da vi er inne i et år og en sesong med covid 19 og korona må vi alle forholde oss til noen nye regler som tidligere ikke har vært vanlige i skisenteret. I hovedsak skal vi holde en minimumsavstand på en meter til andre gjester, ansatte og skifolk.


Vi oppfordrer alle våre gjester til å holde god avstand - Dette kan gjøre utslaget på om vi greier å holde heishjulene igang gjennom hele skisesongen.


På stolheisen kan personer fra samme familie, gruppe, kohort sitte sammen på heisen som vanlig. Dersom det er fremmede som sitter sammen i stolheisen skal det være et ledig stolsete mellom de som sitter sammen i heisen. Vindboblene på stolene skal som utgangspunkt være åpne på heisturen opp til toppen.


På t-krokheiser kan personer fra samme familie, gruppe, kohort stå sammen på t-kroken. Fremmede skal ikke stå sammen på samme t-krok, fremmede skal kjøre hver for seg. Info Covid-19
Snø, snøproduksjon, åpne heiser og nedfarter


Åpne heiser: Til helgen holder vi åpent Langheisen, Barneheisen og Vangsliekspressen.

Åpne Nedfarter: Pomaløypa, Barnebakken, Utforløypa og nederste delen av Solheisløypa. Merk dere at Solheisløypa fra toppen og midtløypa er stengt.


Vi jobber for fullt for å få til flere nedfarter, snøkanonene går for fullt og de kommer til å være i drift gjennom hele helgen - Pass opp for snøkanonslanger og strømkabler !


Merk! All skikjøring utenfor åpne og preparerte nedfarter foregår på eget ansvar!

Sjekk våre løypetavler i dalstasjonsområdene før dere starter skikjøringen.


Velkommen til en ny skisesong i Oppdal

Comments


bottom of page