top of page

Velkommen til ei fin skihelg i Oppdal med nysnø


Åpne Skiområder: Til helgen blir det åpent i Vangslia og i Stølen. Vi har i løpet av de siste dagene vært så heldige å få litt etterlengtet nysnø i Oppdal. Vi jobber kontinuerlig med å utvide skiområdet og så snart det er klart til å åpne nye områder vil vi åpne opp flere nedfarter og løypeforbindelser mellom anleggene.

Snøproduksjon, snødosing og snøsamling med tråkkemaskiner, der vi ikke har kunstsnø, pågår når det er muligheter for dette. Vi har som mål å få til Hovden og samkjøringsløypene til neste helg (15/16. januar). Kanskje klarer vi også å få med oss Fjellheisen i Stølen til denne helgen.


Åpne nedfarter i Vangslia: Pomaløype med noen rail, Barnebakken, Barnebåndet, Midtløypa, Utforløypa, Solheisløypa, Utforløypa, Henget og transportløypa ned fra toppen av den nye stolheisen.


Åpne nedfarter i Stølen: World Cup løypa, Ekerenget og Barnebakken.


Park: Da er vi kommet godt i gang med produksjon av snø til vår terrengpark som skal ligge på østsiden i utforløypa som i fjor.


Parkmuligheter nå til helgen blir noen railer i Pomaløypa i Vangslia og noen railer i Ekerenget i Stølen.


Velkommen til en flott skihelg med muligheter for litt pudderkjøring i nysnøen.


På ukedager holder vi åpent i Vangslia fra kl. 10:00 til 16:00. samt at at det er åpen kveldskjøring tirsdag og torsdag kveld fra kl. 18:00 til 20:30.

Heiskort: Vi oppfordrer alle som skal ha heiskort om å kjøpe dette ONLINE. Om dette ikke er mulig får dere hjelp på våre billettkontorer i Vangslia og i Stølen.


Følg nasjonale retningslinjer for covid 19, hold god avstand til andre, vis god køkultur og ha med munnbind om dere skal inn på våre kroer og billettkontorer.


Løypetavler, videre åpning, vær og føre: Følg med på vår hjemmeside www.oppdalskisenter.no. Her vil du alltid finne informasjon om hva som er åpent og hvilke planer vi har for de nærmeste ukene om videre åpning og utvidelser av skitilbudet i skisenteret. Under fanen "vær og føre" vil dere alltid se hvilke heiser og nedfarter som er åpne. Informasjonen som dere finner her finner dere også på våre løypetavler i dalstasjonsområdene i Vangslia, Hovden og i Stølen.


OBS! Det er fremdeles lite snø utenfor åpne og preparerte nedfarter. All skikjøring utenfor preparerte nedfarter medfører fare og foregår på eget ansvar!

Commentaires


bottom of page