top of page

Velkommen til juleferie i Oppdal skisenter

Endelig er det jul og vi ønsker velkommen til skikjøring i Stølen og Vangslia. De siste dagene har vi fått påfyll fra kong vinter, alt er tilrettelagt for en herlig juleferie i Oppdal!


Stølen

I Stølen åpner vi Wold Cup løypa og Ekkerhenget til topps samt barnebakken for de minste. I World Cup løypa kan du måle dine skiferdigheter mot deg selv og mot dine venner i self-timerløypa. I barnebakken vil det bli tilrettelagt for skilek, porter og barnerails.


Vangslia

I Vangslia holder vi åpent i Solheisløypa, Utforløypa og i Barnebakken. For de parkinteresserte har vi laget en mini-park med rails og jumps i nedre del av Midtløypa. Vi jobber med å utvide skiproduktet og håper at vi i løpet av de nærmeste dagene også kan åpne t-krokheisen, Pomaløypa og Midtløypa i Vangslia.


OBS! I Vangslia står det utplassert flere snøkanoner som skal sørge for den siste snøen for videre åpning av heiser og nedfarter. Å ferdes på ski blant snøkanoner er forbundet med fare! Vær vennlig å kjør på ski i de åpne nedfarter.Parkering i skisenteret

Vi har betalt parkering i Vangslia og Stølen men har fri levering/henting av skikjørere innenfor en tidsramme på 30 minutter. Mer informasjon om parkering se: www.oppdalskisenter.no/parkering


Vi ønsker dere alle en god jul og en fin juleferie i Oppdal!

Comments


bottom of page