top of page

Velkommen til påske i Oppdal


Stølen i dag onsdag 31. mars

Vi ønsker dere alle velkommen til påskeferie i Oppdal Skisenter. Vi holder åpent i Vangslia, Hovden, Stølen og Ådalen. Sist uke fikk vi litt nysnø og det var akkurat nok til at vi fikk klargjort begge heisene og løypene i Ådalen. Vi skal gjøre alt vi kan for å ordne med flotte løyper slik at dere får en fin påskeferie i Oppdal.


Samkjøringsløyper

I påsken har vi løypeforbindelser mellom Vangslia, Ådalen og Stølen. Forbindelsesløypene fra Vangslia til Hovden og fra Stølen til Hovden måtte vi dessverre stenge i går pga snømangel den siste delen inn til Hovden fra begge sider. Sletvoldheisen er også stengt pga snømangel.


Kjøp av heiskort

Som følge av Covid 19 oppfordrer vi alle som skal på ski til å kjøpe sitt heiskort online.


Covid 19

Vi ber dere alle om å vise hensyn til andre gjester samt holde god avstand når dere er i våre skiløyper og besøker våre spisesteder. Vi ønsker dere alle en riktig god ferie og en flott påske i Oppdal. Se våre regler for Covid 19.


Aktiviteter

Stølen: Barneløype i barneland, minipark i Ekerenget og selftiming i World Cup løypa.

Vangslia: Barneløype i barnebakken, park i Utforløypa og paralellslalåm i Pomaløypa.

Skjærtorsdag, Langfredag og Påskeaften vil det bli lagt ut påskesekker som dere kan finne et eller annet sted rundt i skisenteret.

Andre aktiviteter vil det ikke bli lagt til rette for da vi skal begrense mulighetene for oppsamling av mange folk samlet.Comments


bottom of page