top of page

Velkommen til Vinterferie i Oppdal

Vi ønsker dere alle velkommen til vinterferie i Oppdal Skisenter. Store deler av skisenteret er åpent men alle nedfarter og løyper er dessverre ikke forsvarlig å åpne da det er for lite snø. For å åpne hele skisenteret med Fjellheisen i Stølen, Ådalen, Sletvold og løypeforbindelsene mellom anleggene trenger vi natursnø. Løypetavlene som er i alle dalstasjonsområder vil til enhver tid fortelle hvilke heiser og nedfarter som er åpne. Merk dere at alle samkjøringsløyper er stengt!


All ferdsel i stengte nedfarter er forbundet med farer og foregår på eget ansvar! Vi gjør dere også oppmerksom på at det er lite snø utenfor preparerte nedfarter.


Kjøp av heiskort

Heiskort kan kjøpes online og i våre billettluker i Vangslia, Stølen og Hovden.

Fra og med i dag er det mulig å kjøpe heiskort online i Oppdal Skisenter. Det er bare å klikke seg inn i menyen og klikke kjøp skipass. Videre finner dere god informasjon om hvordan dette gjøres. Som følge av kødannelser og Covid 19 oppfordrer vi dere til å kjøpe heiskortet online.


Aktiviteter

I Vangslia og i Stølen vil det bli arrangert skirenn for barn og ibbekonkurranser for barn og ungdom. Videre har vi våre terrengparker og barneområder med aktivitetsløyper og railer samt våre faste innslag av selftiming i Stølen og paralellslalåm i Vangslia.


Covid 19

Vi minner dere alle om å holde god avstand og minst en meters avstand til andre gjester og ansatte. Se våre regler for Covid 19.

Vi ber dere alle om å respektere og følge våre regler i skisenteret. Hold god avstand i heiskøene, rundt vendekorsene og når dere besøker en av skisenterets fem alpinkroer.


Vi håper på mye sol og flotte forhold i bakken!Commentaires


bottom of page