top of page

Velkommen til vinterferie i Oppdal

Informasjon fra Lørdag morgen. På grunn av mye vind i fjellet vil mange heiser være stengt i dag. Det vil bli heiskjøring opp til skogbåndet i Vangslia og i Stølen.

Fjellheisen i Stølen, Tverrheisen i Ådalen, Hovdenekspressen samt Sletvoldheisen vil være stengt. Dette vil medføre at vi ikke har noen samkjøringsløyper mellom anleggene åpne i dag.


Vår nye terrengpark i Vangslia

Det ser ut som om starten på vinterferieuken åpnes med snøvær og ganske mye vind på toppene. Til helgen er det ikke sikkert at vi klarer å holde alle heisene i gang, men vi får glede oss over snøen som kommer og at det blir flotte forhold utover i ferieuken.


Vangslia: I Vangslia holder vi åpent Vangsliekspressen, barnebakken, barnebånd og T-krok heiser. Samtlige løyper utenom Håkerløypene vil være åpne i starten av vinterferien. Hver eneste dag vil det bli lagt til rette for paralellslalåm for alle våre gjester i Pomaløypa.


Hovden: Stolheisen i Hovden bringer deg til toppen av Skjørstadhovden og er en liten nøkkel i samkjøringene mellom alle anleggene i skisenteret. Her ligger nedfarten med utfordringer for alle. Her har vi også restauranten The Hill, der det bl.a. blir servert fantastisk pizza.


Stølen: Stølen er familieanlegget for de som har de aller minste barna. Her har vi barnebakke med forskjellige løyper, kuler og staup. World Cup løypa og Ekerenget har vært åpne i lengre tid, Paralellen på Fjellheisen åpnes på lørdag om vinden ikke blir for sterk. I World Cup bakken vil det hver eneste dag gjennom vinterferien bli lagt opp til selftiming forutenom førstkommende søndag. Søndag vil Oppdal Idrettslag avholde kretsmesterskap for sine alpinister i WC bakken.


Ådalen: Foreløpig har vi ikke hatt nok snø til å åpne nedfartene i Ådalen. Tverrheisen er klar og om vinden ikke blir for sterk i morgen vil denne forbindelsesheisen være åpen. Mulig vil snøfallet som er meldt denne helgen hjelpe oss slik at vi kan få åpnet selve Ådalsheisen i løpet av uken.


Det ventes store mengder snø i løpet av helgen, Om all snøen som meldes kommer vil det bli stor skredfare i området og utenfor våre preparerte nedfarter. Følg med på vår hjemmeside under fanen vær, føre og løypekart samt våre løypetavler i Vangslia, Hovden og i Stølen.


Vær OBS! det kan bli stor skredfare !


Velkommen til en fin vinterferie i OppdalKommentare


bottom of page