top of page

Velkommen til Vinterferie i Oppdal


Fra i morgen tidlig vil hele skisenteret være åpent med åpne løyper mellom alle anlegg. Det er meldt litt snø utover natten så det blir helt sikkert flotte forhold rundt om i hele skisenteret.


Åpne og stengte løyper finner dere alltid på vår hjemmeside under fanen vær, føre og løypekart.


Vangslia: I Vangslia holder vi åpent Vangsliekspressen, Håkerekspressen, T-krok heiser, Barneheis og Barnebåndet. Samtlige løyper er åpne og vi har en stor terrengpark. Paralellslalåmløype i Pomaløypa står klar til enkel konkurranse for alle våre gjester hver dag.


Hovden: Stolheisen i Hovden bringer deg til toppen av Skjørstadhovden og er en liten nøkkel i samkjøringene mellom anleggene. Her ligger vår mest utfordrende løype med mye terreng og store variasjoner i vanskelighetsgrad. På toppen av Hovden ligger restauranten The Hill med utsikt over heile Bygda!


Stølen: Stølen er familieanlegget for de som har de aller minste barna. Her har vi barnebakke med barneløype, kuler og staup. For de som er litt eldre har vi flotte nedfarter på begge sider av T-krok heisene med mye variasjon og godt påtrykk. På toppen av Stølen har vi en variert og enkel turistløype og en overfart til Ådalen. Selftimeren i World cup løypa blir gjort klar alle dager.


Ådalen: Ådalsheisen og Tverrheisen er åpne med gode skiforhold og muligheter for å kjøre både i preparerte og upreparerte nedfarter.


Sletvoldheisen: Sletvoldheisen er en forbindelsesheis som holdes åpent alle dager fra kl 10:00 til kl 11:30 for å få gjestene som har tilhold i området rundt Sletvold inn i løypenettet.


Heiskort/Skipass

Alle heiskort kan kjøpes online HER eller de kan kjøpes på våre billettkontorer eller billettautomater i Stølen, Hovden og Vangslia. For at du/dere skal unngå billettkø når dere kommer i skisenteret kjøp ditt heiskort online kvelden i forveien eller noen timer før du kommer i anlegget. Hold Keycardet klart i hånden og gå gjennom vendekorset sakte og rolig ved første passering - Ditt heiskort blir da oppdatert. Tips - Ikke ha flere keycard i lommene.


Aktiviteter


Barneløype i barneanleggene i Stølen og i Vangslia.

Minipark i Stølen.

Selftimer i World cup løypa i Stølen.

Paralellslalåm i pomaløypa, Vangslia.

Stor park i utforløypa.Vi håper vi får en fin vinterferie med mye godt vær !

Comments


bottom of page