top of page

Vinterferie i snørike Oppdal

Sol og flotte skiforhold i Oppdal Skisenter - Velkommen til vinterferie

Oppdal i dagAlle heiser, nedfarter og løypeforbindelser mellom Vangslia, Hovden, Ådalen og Stølen er åpne.


Vi har gjort endringer på våre digitale løypekart, som er plassert i dalstasjonsområdene Vangslia, Hovden og Stølen, for å gjøre det enklere for alle å følge med på åpne og stengte heiser og nedfarter. Denne informasjonen kan dere også finne på telefonen om dere logger dere inn på vår hjemmeside www.oppdalskisenter.no under fanen vær og føre. Om en heis eller nedfart skulle bli stengt vil det umiddelbart bli oppdatert både på løypetavlene og på våre hjemmesider.


Hovden - I Hovden har det vært europacup konkurranser hele uken. Den siste konkuransen vil bli gjennomført nå på lørdag. Vi gjør dere alle oppmerksomme på at hovdeløypene (nedfart 21 og 22) i Hovden har vært vannet for konkurransene så her vil det være utfordrende å kjøre for den normale skiturist gjennom helgen. Vi vil kommen til å bruke ekstra tid på preparering lørdag og søndag kveld for å få bedre forhold til mandag morgen.


Værmeldingene for vinterferien er gode, litt snø, litt sol og forholdsvis lite vind. Om det skulle blåse opp på toppene vil heiser komme til å bli stengt på kort varsel. Følg med på været og våre hjemmesider så er dere godt forberedt på en flott vinterferie i Oppdal.


Online booking av skipass - for å unngå kø i billettluken - kjøp ditt heiskort online.


Skibussen går til og fra skisenteret hver dag i hele vinterferien. Se busstabellen her.


Velkommen til Oppdal


Comments


bottom of page