Vangslia, foto, Ludvig Killingberg.jpg

Åpningstider

Billettkontoret i Vangslia er åpent hverdager fra kl 10.00 til kl 15.00 for dem som vil komme innom og hente ut sitt sesongkort.

Billettkontoret vil også holde åpent lørdag 28/11 og søndag 29/11 fra kl 10.00 til kl 14.00 for de som ikke har mulighet på midtuke.

Vi planlegger sesongåpning med Vangsliexspressen helgen 5. desember, med en gradvis åpning av flere løyper og heiser i Vangslia så snart dette er klart.

 

I Stølen jobber vi for å åpne et fullverdig produkt fra barnebakken og opp til Gråberget til julehelgen. Hovden ønsker vi også å åpne til jul. Her har vi noen usikre parametre som snø, kulde og vann for å komme i mål med et komplett Hovden. Forsinkelser kan komme, men anlegget vil bli åpnet så snart vi er i mål med snøproduksjon og preparering.

 

Løypene i fjellet, Ådalen og Sletvold vil bli klargjort for skikjøring så snart som mulig etter at hovedanleggene Vangslia, Stølen og Hovden er åpnet.

 
 

Skipass

Du kjøper skipass i våre billettkontor i Vangslia, Hovden eller Stølen. Husk å ta med Keycard om du har dette fra før. 

 

Billettkontorene følger skisenterets åpningstider. 

Prisliste skipass sesongen 2020/2021

Barn under 7 år står gratis på ski i følge med en voksen.

Studentrabatt på dagskort og flerdagerskort ved fremvisning av gyldig studentbevis. 

Informasjon om Covid-19

For deg som kjøper sesongkort hos oss gir vi garanti for refusjon dersom anlegget må stenge ned større deler av sesongen grunnet Covid-19.

 

Følgende refusjonsordning gjelder for sesongen 20/21:

Merk: Refusjonsordningen for eventuelle tilbakebetalinger gjelder fra vi åpner skisenteret, altså ikke fra når du tar i bruk sesongkortet. Refusjonsordningen gjelder kun ved stenging grunnet Covid-19.

Angående refusjon av sesongkort for forrige sesong, 19/20:

Det vil ikke bli gitt refusjon eller rabatt på sesongkort solgt i fjor. Ifølge reglene som Alpinanleggenes Landsforening har utarbeidet, utløser det ingen refusjon dersom anlegget holdt åpent 2/3 av sesongen. I fjor, på tross av at de seks siste ukene ble stengt ned, ble 2/3 av sesongen gjennomført.

Tråkkemaskin, Oppdal skisenter.jpg
Kontakt oss

Tlf: +47 72 40 44 80

E-post: post@oppdalskisenter.no

Servicesenter Vangslia

Kjerkvegen 112, 7340 Oppdal​

  • Facebook - svarte sirkelen
  • Svart Instagram Ikon

Oppdal Skisenter © 2020