Vangslia, foto, Ludvig Killingberg.jpg

ÅPNINGSTIDER

Vi planlegger sesongåpning med Vangsliexspressen helgen 14.-15. november, med en gradvis åpning av flere løyper og heiser i Vangslia så snart dette er klart.

 

I Stølen jobber vi for å åpne et fullverdig produkt fra barnebakken og opp til Gråberget til julehelgen. Hovden ønsker vi også å åpne til jul. Her har vi noen usikre parametre som snø, kulde og vann for å komme i mål med et komplett Hovden. Forsinkelser kan komme, men anlegget vil bli åpnet så snart vi er i mål med snøproduksjon og preparering.

 

Løypene i fjellet, Ådalen og Sletvold vil bli klargjort for skikjøring så snart som mulig etter at hovedanleggene Vangslia, Stølen og Hovden er åpnet.

 
 

SKIPASS

Prisliste skipass sesongen 2020/2021

Barn under 7 år står gratis på ski i følge med en voksen.

Studentrabatt på dagskort og flerdagerskort ved fremvisning av gyldig studentbevis. 

Alle gjester må ha KeyCard

Informasjon om Covid-19

For deg som kjøper sesongkort hos oss gir vi garanti for refusjon dersom anlegget må stenge ned større deler av sesongen grunnet Covid-19.

 

Følgende refusjonsordning gjelder for sesongen 20/21:

Merk: Refusjonsordningen for eventuelle tilbakebetalinger gjelder fra vi åpner skisenteret, altså ikke fra når du tar i bruk sesongkortet. Refusjonsordningen gjelder kun ved stenging grunnet Covid-19.

Angående refusjon av sesongkort for forrige sesong, 19/20:

Det vil ikke bli gitt refusjon eller rabatt på sesongkort solgt i fjor. Ifølge reglene som Alpinanleggenes Landsforening har utarbeidet, utløser det ingen refusjon dersom anlegget holdt åpent 2/3 av sesongen. I fjor, på tross av at de seks siste ukene ble stengt ned, ble 2/3 av sesongen gjennomført.

Tråkkemaskin, Oppdal skisenter.jpg
Kontakt oss

Tlf: +47 72 40 44 80

E-post: post@oppdalskisenter.no

Servicesenter Vangslia

Kjerkvegen 112, 7340 Oppdal

Skipatrulje

Tlf: +47 72 40 44 80

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

Oppdal Skisenter © 2020