top of page

Fra lørdag 13. februar vil det være daglig drift i Vangslia, Hovden og Stølen

Endelig kan vi si oss ferdig med snøproduksjonen i alle våre tre hovedanlegg Vangslia, Hovden og Stølen. Fra lørdag morgen vil det være daglig drift i alle disse anlegg.


Vi minner om at det fremdeles ikke er nok snø i samkjøringsløypene mellom anleggene så disse vil fremdeles være skiltet som stengte. Som vi har beskrevet tidligere og profilert på radio, gjennom flere uker, er det mulig å krysse frem og tilbake mellom anleggene men det er ikke nok snø til å åpne samkjøringsløypene på en forsvarlig måte. På løypenettet frem og tilbake vil det være åpne bekkefar, steiner, berg og kratt så det er forbundet med en viss fare å kjøre mellom anleggene. All ferdsel mellom anleggene skjer på eget ansvar! Det er dessverre ikke mulig å ordne disse løypene med maskin før vi får mer snø.


Vi håper på mer snø og ønsker dere alle velkommen på ski i Hovden, Stølen eller Vangslia. Vårt nye tilbud til førstkommende helg er at skikroa på Gråberget åpner nå på lørdag.


De nye mutantene av covid 19 sprer seg dessverre rundt om i Norge. Vi håper viruset ikke får tak i oss her på Oppdal og minner dere alle om våre regler for å forhindre spredning av viruset. Kort oppsummert er reglene:

  1. Hold minst 1 meters avstand til andre

  2. Vask eller sprit hendene ofte

  3. Nys og host i albuekroken

  4. Hold dere hjemme dersom dere er syke eller føler symptom på sykdom.

Bilder fra morgen prepp i dag tidlig

Comments


bottom of page