top of page

Sesongåpning lørdag 5.desember 2020

Ventetiden er over og vi kan endelig ønske velkommen til en ny skisesong i Oppdal. Vi gleder oss masse og åpner i år med heiskjøring i den nye Vangsliekspressen i Vangslia. Våre maskinførerne har gjort en flott jobb med kunstsnøen og lover dere supre forhold til åpningshelgen. Nedfarten som er klargjort for skikjøring fra topp til bunn går gjennom Utforløypa, løype nr. 5. og svinger seg så inn i den nederste delen av Solheisløypa, løype nr. 6. Se løypekartet.


Frem til jul gir vi alle våre gjester 15 % rabatt ved kjøp av dagskort eller dagskort som har varighet over flere dager. Prisliste skipass.


Snøproduksjon i toppen av Utforløypa

Rundt om i skisenteret og på toppene rundt oss ser det ut som om at det er mye snø og flotte skiforhold. Den lette nysnøen som ligger rundt oss kan skjule mange farer. Vi ønsker derfor å gjøre dere alle oppmerksomme på at skikjøring kun er trygt i den preparerte nedfarten som vi bli godt merket. Utenfor den åpne nedfarten kan det være åpne bekkefar, snødekte steiner og veiskjæringer som kan føre til ødelagte ski og påføre en uheldig gjest store skader. Ved siden av dette ønsker vi også å gjøre dere alle oppmerksomme på at det vil være utplassert snøkanoner i alle løyper som står klar for videre snøproduksjon.


Åpne heiser og skipass

Billettkontoret oppe i Vangslia og på Vangsliekspressen holdes åpent gjennom hele helgen og stolheisen vil være i drift hver dag fra vi starter opp lørdag morgen kl 10. For de av dere som ønsker å hente ut deres sesongkort kan dette gjøres ved begge billettkontorer.


Covid-19

Mange skidestinasjoner rundt om i Europa er stengt ned og i Lock Down - derimot er vi så heldige med situasjonen her i Norge og i Oppdal at vi kan komme i gang med en ny sesong. Det er ikke noen automatikk at skiheisene kan holde åpent gjennom hele sesongen så vi oppfordrer alle våre gjester til å følge myndighetenes retningslinjer, slik at vi kan forhindre smitte og holde skiheisene åpne gjennom hele skisesongen.


Vi oppfordrer alle til:

  • Å holde god avstand fra hverandre

  • Vask eller sprit hendene ofte

  • Nys og host i albuekroken

  • Kom frisk på ski, hold deg hjemme dersom du er syk!

Alle gjester og ansatte skal holde minst en meters avstand. Når du står i heiskø, sitter i stolheisen eller tar t-kroken kan du sitte/stå sammen med din familie, nære venner eller medlemmer av din kohort. Gjester som ikke er en del av samme familie/gruppe/kohort må stå alene på t-kroken eller sitte på annet hvert stolsete når de tar en av våre heiser.


Vis hensyn og god køkultur, delta aktivt i denne dugnaden så får vi en fin vinter sammen i Oppdal. Når det gjelder Covid-19 ligger det full informasjon om hva som gjelder i vårt skisenter under info Covid-19.


Videre åpning av skisenteret

I Vangslia jobber vi videre med snøproduksjon i alle nedfarter og heistraseer. Først på prioriteringslisten vil være å komme i mål med åpning av Barneheis og Barnebakke, videre vil vi jobbe for å få til en åpning av t-krokheiser, Pomaløypa og Midtløypa. Toppen og henget i Vangslia kommer med så snart vi er klar med løypenettet og heistraseene i skogbåndet.


Når det gjelder Hovden og Stølen jobber vi på med snøproduksjon og klargjøring for å få til en god og best mulig åpning til julhelgen.


Vårt hovedønske fremover mot julen er: Mange kuldegrader og mye snø!

Velkommen til en ny sesong.

Comments


bottom of page