top of page

Sesongkortkampanjen 2023


Vinteren nærmer seg og vi gleder oss til en ny skisesong sammen med alle våre skigjester i Oppdal. Fjoråret ble snørikt - så vi håper på en god snøvinter også i år!


Gjennom sommeren har vi fått på plass mange nye snøskjermer for å sikre våre samkjøringsløyper på toppene og bak i fjellet samt at vi også har gjort investeringer i mange nye snøkanoner for å komme raskere igang med sesongen.


Årets sesongkortkampanje starter 1. oktober og avsluttes 31. oktober.


For alle som ønsker å sikre seg et sesongkort i Oppdal med kr. 1000,- i rabatt må årets sesongkort handles i vår nettbutikk i perioden mellom 1. oktober og 31. oktober.


Det vil også være mulig å kjøpe rabatterte sesongkort over disk på vårt billettkontor oppe i Vangslia lørdag og søndag den 7. og 8. oktober fra kl. 10.00 til kl. 16.00.


Priser årets sesongkortkampanje

Voksen (16-64 år)

Ungdom (7-15 år)

Student

Senior (65 år +)

5.650,-

4.400,-

4.950,-

4.950,-


Sesongkortkampanje - For familier med mer enn to ungdommer innvilges en ekstra rabatt


Familier som kjøper sesongkort til mer enn to ungdommer (7-15 år) betaler kr 2.000,- per ekstra sesongkort for ungdom nr. 3 og nr. 4.


Tilbudet er som følgende under sesongkortkampanjen:

Familiepakke 1) 1 stk sesongkort voksen + 2 stk sesongkort ungdom kr. 14.450,-

Familiepakke 2) 2 stk sesongkort voksen + 2 stk sesongkort ungdom kr. 20.100,-

Videre kan man da velge opptil 2 ungdommer til for kr 2.000,- ekstra i hver pakke.


Familiepakkene betinger at samtlige familiemedlemmer bor i èn og samme husstand. Slektninger o.l. aksepteres ikke som familiemedlemmer (se betingelser ved kjøp).


Slik kjøper du sesongkort i nettbutikken:


1. Opprett bruker/logg inn på din bruker

2. Velg de/det kortet du ønsker å kjøpe

3. Kjøp nytt, lad opp eller registrer eksisterende keycard til de som skal i bakken

4. Klikk på «kjøp» (Husk: kontroller at riktige kort, navn og bilde er valgt)

5. Gå videre til betaling


Dersom det er første gangen du handler skipass i nettbutikken må du registrere navn og fødselsdato samt laste opp et bilde av vedkommende som skal ha/bruke kortet.


Alle må ha keycard, Dersom du ikke har keycardene tilgjengelige når du skal gjennomføre kjøpet må du kjøpe nye keycard for å få registrert kjøpet.Sesongåpning


Det nærmer seg vinter og vi kan snart ønske velkommen til en ny skisesong.

Vi har som mål å åpne den første heisen i Vangslia lørdag den 18. november. Flere heiser vil etter hvert åpne så snart som nedfarter og heistraseer blir klare for åpning.


Hovden og Stølen åpner til julehelgen om anleggene blir klare for åpning.Vi gleder oss til sesongåpning og håper på en snøfull vinter med mye pudder og glade gjester.

Velkommen til Oppdal!

Comments


bottom of page